Valentijn 2018Datum :  woensdag 14 februari 2018  
Startuur :  19:00 Einduur :  22:00  
Omschrijving: .
Valentijn 2018 • Geliefdendag

We serveren deze avond exclusief onze mooie menu:

Geen Adam zonder Eva, geen Lady zonder Vagebond, geen Julia zonder Romeo...it takes two to tango, dus beginnen we dit speciaal voor jullie samengestelde liefdesmenu graag met een sensueel hapjesduo.

Een innige verstrengeling van zalige vleesjes: een fluweelzachte en volgens de regels der kunst bereide foie gras met een sappig stukje kalkoen en het royale schaafsel van Zwitsers droogvlees (viande de grison) bulkend van smaak door de gezonde berglucht.

Spiegeltje, spiegeltje aan de wand, wie is de liefste van het hele land? Op de bodem van dit soepje , een consommé van kwartel, ontdek je pluksels uit de tuin van Eden en de mooiste liefdesparels.

Stille waters, diepe gronden. Het liefdeskoppel van het jaar ontmoette elkaar in verre, verkoelende wateren. Sindsdien gaan ze door het leven als droomkoppel, hij de unieke Sint-Jacobsvrucht en zij de verleidelijke Schotse zalm.

Hoe laat je pure smaken nog puurder smaken? Door het kalfsvlees te roosteren op ons big green egg. De beste, geaffineerde balsamico van een goed jaartal, schatjes van patatjes, met een luxe upgrade, verder ook nog enkele accenten uit het land van de liefde, bella Italia: Parmezaanse kaas, een slaatje op basis van rucola en onder een gulle zon gerijpte en gedroogde tomaatjes...


Kaasjes die liefdevol en artisanaal werden bereid door gepassioneerde kaasmakers uit alle windrichtingen. Kaasmeester Callebaut uit Oudenaarde selecteerde enkele uit zijn assortiment, wij zorgen voor de passende garnituurtjes.

Afsluiten doen we in zonde, een zoete versie weliswaar. Pure dynamiet én energie in een rechthoekje gestoken : een combo van ‘s werelds beste chocolade en een friszure toetsen afkomstig van een vrucht bulkend van passie!

Het Verschil Valentijnmenu 2018

6 gangen • 59,- • All-in met parels als apero, aangepaste wijnen, waters en koffie 89,-

We vragen 30 euro voorschot.