Veelgestelde vragen - Frequently Asked Questions

Wat houdt de afhaal- & thuisbezorgmodule in? (FAQ1391)

Met de afhaal- & thuisbezorgmodule kan je eenvoudig jouw gasten online een afhaal- en/of thuisbezorgingsmoment laten kiezen, een menu laten bestellen en ineens online laten betalen.

Op die manier krijg je een mooi overzicht van de bestellingen en heb je 100% zekerheid door de directe online betaling.

Een aantal vragen hierbij:

Wat kost deze module?


Deze module past in het steunprogramma voor Resengo-klanten in tijden van de corona-crisis. We rekenen hier dan ook geen setup voor aan, noch administratiekosten. Meer zelfs, we betalen ook de transactiekosten voor Bancontact en iDeal-betalingen voor de eerste 100 bestellingen. De omzet die je dus met deze module genereert met de eerste 100 bestellingen is 100% voor jou.*
*Na de eerste 100 bestellingen worden de transactiekosten van de Payment Service Providers wel doorgerekend, deze bedragen gemiddeld 2.5%, afhankelijk van het bedrag en de betaalwijze. Het gedeelte van Resengo blijft 100% gratis, dus wij rekenen dan nog steeds geen administratie- noch licentiekosten aan.

Wat de juiste prijssetting van deze module wordt na de corona-crisis hebben we nog niet 100% bepaald, maar door deze nu in gebruik te nemen engageer je je als klant tot niets. Voor we er iets voor gaan aanrekenen zullen we je sowieso eerst contacteren. Je moet de module dus zelf ook niet proactief opzeggen om kosten te vermijden.

Hoe activeer ik deze module?

  1. Klik in de menubalk op en navigeer naar Beheer > Algemeen > Resengo Modules.

  2. Klik onder de titel Resengo Algemeen op AFHAAL- & THUISBEZORGMODULE en klik op IK WENS DEZE MODULE GRAAG TE INSTALLEREN.


Kan ik een demo zien/testen?


Je kan de afhaalmodule zelf testen via www.takeaway.demoresto.resengo.com.
Je kan daar tot en met de betaling gaan zonder dat je echt moet betalen, je kiest de betaalwijze Bancontact en in het betaalscherm dan de status "paid".