Veelgestelde vragen - Frequently Asked Questions

Wat houdt de afhaal- & thuisbezorgmodule in? FAQ 1391

Met de afhaal- & thuisbezorgmodule kan je eenvoudig jouw gasten online een afhaal- en/of thuisbezorgingsmoment laten kiezen, een menu laten bestellen en ineens online laten betalen. Op die manier krijg je een mooi overzicht van de bestellingen en heb je 100% zekerheid door de directe online betaling. Een aantal vragen hierbij:Wat kost deze module?  • Een vaste Licentie aan €20/maand (excl transactiekosten. Voor Ideal is dit € 1,27, voor Bancontact is dit  € 1,65 en overige betaalwijzen is +/- 2,5%)

  • Een éénmalige opstartkost van €150.Hoe activeer ik deze module?  1. Klik in de menubalk op  en navigeer naar Beheer > Algemeen > Resengo Modules.

  2. Klik onder de titel Resengo Algemeen op AFHAAL- & THUISBEZORGMODULE en klik op IK WENS DEZE MODULE GRAAG TE INSTALLEREN.Kan ik een demo zien/testen?


Je kan de afhaalmodule zelf testen via www.takeaway.demoresto.resengo.com. Je kan daar tot en met de betaling gaan zonder dat je echt moet betalen, je kiest de betaalwijze Bancontact en in het betaalscherm dan de status "Paid".