FAQ - Privacy

Wanneer ik ergens reserveer via de website van een zaak, krijg ik dan automatisch een Resengo-profiel?

Neen, een Resengo-profiel krijg je alleen door je actief te registreren op Resengo of door je login te actieveren op Resengo, bv om het sparen van punten te activeren.
Je krijgt wel automatisch een Resengo-login die je toegang geeft tot Resengo en de zaken waar je reeds geregistreerd bent. We streven er naar dat ieder persoon op Resengo maar één unieke login heeft waarmee je al je reserveringen makkelijk kan beheren.

Wanneer ik wil reserveren via Resengo, waarom moet ik mij dan eerst registreren?

Er wordt gevraagd je eerst te registreren voor jouw eigen gebruiksgemak. Eens je geregistreerd bent heb je namelijk tal van voordelen: je hoeft je gegevens niet opnieuw in te geven bij het maken van een reservering, je kan je reserveringen makkelijk beheren, je kan makkelijk vrienden uitnodigen, enz.
Verder wordt er met jouw gegevens niets gedaan: deze worden niet doorgegeven aan andere bedrijven tenzij op het moment dat je daar gaat reserveren, je zal nooit mailings ontvangen van Resengo, enz.

Wanneer ik mij registreer op Resengo, krijgen dan al de aangesloten zaken automatisch toegang tot mijn gegevens?

Neen. Je gegevens worden alleen beschikbaar in andere zaken op het moment dat jij daar effectief reserveert.
Wanneer je je registreert op Resengo zijn je gegevens dus in eerste instantie enkel beschikbaar in Resengo zelf. Deze gegevens worden nooit doorgegeven aan derden.
Wanneer je nog niet geregistreert bent op Resengo en je reserveert bij een zaak die werkt met een systeem van het Resengo-platform, dan worden je gegevens op dat moment enkel geregistreerd bij het betreffende bedrijf. Daarmee wordt ineens ook een login gecreëerd voor het Resengo-platform waarmee je ook kan aanloggen op Resengo zelf.

Wanneer ik mij registreer op Resengo, worden mijn gegevens dan doorgegeven aan derden?

Neen, uw gegevens worden nooit doorgegeven aan derden. Ook alle bedrijven die met een Resengo-systeem werken hebben verklaard uw gegevens nooit aan derden te zullen doorgeven.

Wanneer ik mij registreer op Resengo, ga ik dan mailings ontvangen van Resengo?

Neen, vanuit Resengo worden er NOOIT mailings gestuurd naar onze gebruikers en aangezien de gegevens niet worden doorgegeven, noch beschikbaar gesteld aan anderen, zal u door uw registratie op Resengo ook geen enkele mailing over Resengo of van Resengo ontvangen.

Sorry, maar ik moet niets betalen en jullie gebruiken mijn gegevens niet om te verkopen...gratis, dat bestaat toch niet dus waar zit het addertje?

Er is geen addertje. Resengo is er enkel en alleen voor jouw gebruiksgemak. Resengo is een initiatief van Dixys iXtranet® Solutions, gespecialiseerd in het maken en ondersteunen van online reserverings- en communicatieystemen.
Hoe vlotter eindgebruikers, waaronder jij dus, met onze systemen kunnen werken, hoe meer bedrijven deze systemen zullen aanschaffen. Ben je ook een overtuigd gebruiker van Resengo? Aarzel dan zeker niet om Resengo en Dixys aan te raden bij jouw favoriete zaken, dat is alles wat we vragen als wederdienst :-)

Wanneer ik mijn paswoord opvraag staan er in de mail die ik ontvang verschillende bedrijven/verenigingen in waar mijn login geldig zou zijn, wat betekent dat?

Dat betekent dat uw gegevens actief zijn bij deze verschillende bedrijven/verenigingen omdat je daar ooit eens gereserveerd hebt, ingeschreven op de nieuwsbrief of lid van bent.

Wie kan er zien bij welke bedrijven/verenigingen mijn profiel allemaal geactiveerd is?

Dat kan alleen jij zelf zien, niemand anders, ook geen beheerders.
Wanneer een eigenaar jouw gegevens invult (bv wanneer jij telefonisch zou reserveren) dan zal hij wel de melding krijgen dat je al een profiel hebt op het Resengo-platform maar hij zal nooit zien bij welke zaken jouw profiel geactiveerd is. Ook krijgt hij enkel de gegevens te zien die hij zelf heeft ingevuld (en jij dus hebt doorgegeven).

Kunnen beheerders mijn login en/of paswoord zien/aanpassen?

Beheerders kunnen wel jouw login (meestal uw email-adres) zien. Zodra je jouw login één keer zelf gebruikt hebt ergens op het Resengo-platform, kunnen beheerders jouw login (en dus email) niet meer aanpassen.
Jouw paswoord kan sowieso niemand ooit zien. Ook jij zelf kan het niet meer zien, je kan het enkel nog opnieuw aanpassen als je het vergeten bent. Beheerders kunnen jou wel een mail sturen met een link waarmee je je paswoord kan aanpassen. Deze mail kan je ook zelf opvragen op de plaatsen waar je je kan inloggen.

Wie kan er allemaal mijn profiel zien?

  • Beheerders van de bedrijven/verenigingen waar jouw profiel actief is
  • Als je lid bent van Resengo dan kunnen jouw vrienden jouw profiel zien
  • Als je lid bent van Resengo en je hebt aangegeven dat jouw profiel zichtbaar mag zijn voor andere leden, dan alle leden van Resengo
  • Als je lid bent van Resengo en je hebt aangegeven wat jouw profiel niet zichtbaar mag zijn voor andere leden (dit is de standaard instelling), dan zien andere leden van Resengo enkel jouw naam wanneer ze naar jouw profiel gaan. Ze kunnen daar dan wel een vriendschapsverzoek indienen of jou volgen.

Welke gegevens worden er getoond wanneer iemand mijn profiel kan zien?

  • Een beheerder van de bedrijven/verenigingen waar jouw profiel actief is kan enkel de gegevens zien die jij daar zelf hebt doorgegeven
  • Wanneer gewone gebruikers jouw profiel kunnen zien dan zien ze jouw naam, foto, gemeente waar je woont, persoonlijke tekst die je eventueel aan je profiel hebt toegevoegd, favoriete bedrijven en feedbacks waarvan je aangeduid hebt dat anderen die mogen zien.
  • Wanneer iemand jouw profiel niet mag zien en je bent wel lid van Resengo dan ziet die jouw naam, foto en gemeente waar je woont.

Ik zie dat er iemand mij "volgt", wat betekent dat, wat krijgt die persoon te zien?

Wanneer iemand jouw volgt betekent dat die persoon de acties die jij vrijgeeft aan het publiek te zien krijgt in zijn/haar vrienden-feed.
Die persoon krijgt dus enkel acties (bv nieuwe reserveringen en feedbacks) te zien waarvan jij hebt aangegeven dat iedereen die mag zijn. Een volger krijgt dus verder niet meer te zien dan iemand die jou niet volgt.

Hoe kan ik er voor zorgen dat een bedrijf geen toegang meer heeft tot mijn gegevens?

Je gaat hiervoor naar je eigen profiel (ga over je foto en klik op je naam) en klikt op het tabblad Mijn bedrijven. Daar krijg je een overzicht van de bedrijven/verenigingen die toegang hebben tot jouw profiel en kan je jouw profiel bij het betreffende bedrijf/vereniging desgewenst verwijderen.
Er zijn twee gevallen waarin je je profiel niet zal kunnen verwijderen:
  • Je hebt nog een openstaande reservering bij het betreffende bedrijf/vereniging
  • De vereniging is van rechtswege verplicht om uw gegevens bij te houden, bv een alumni-vereniging

Welk bedrijf zit er achter Resengo en staat dus in voor het bewaren en beveiligen van mijn gegevens?

Resengo is een initiatief van Dixys iXtranet® Solutions
Junostraat 21
BE-2600 Berchem
BTW: BE 0479.650.944

Waar kan ik terecht ivm klachten rond privacy?

Deze mag je mailen naar privacy@resengo.com

Jump back to top