Over Oase Wellness

In de Oase Wellnes verstaat men de kunst van gezellig en gezond genieten.

En dat kan elk zeizoen op een andere manier.Wie nog nooit van de gelegenheid profiteerde om een sauna te proberen kan in Kapellen op heel wat begleiding rekenen. Dus proberen maar !

Wat vooral opvalt als je binnenkomt, is het vriendelijk onthaal.

Waardoor je jezelf er dadelijk welkom voelt.Het staat dus ook vast dat ons team voor jou een unieke dag heeft gepland.

Sauna nemen is genieten van de Zweedse cultuur van opwarmen en afkoelen met een zuiverend en ontspannend effect tot gevolg.

Genieten van het zwembad, het stoombad en diverse sauna's. Naast een droge en vochtige sauna staat in de tuin ook een echte Laplandse zweethut, een exclusiviteit in Vlaanderen. Een centraal geplaatste houtkachel warmt de lucht op waardoor je een perfect natuurlijke stralingswarmte op je huid kan laten inwerken.

Gun uzelf een bezoek aan ons beautysalon.

Lichaamsverzorgingen, peelingen, pakkingen en diverse massages zijn zeer populair tijdens een thermen verblijf en hebben in ons behandelingsprogramma een speciale plaats gevonden.

Voor onze gasten die houden van lekker eten, verzorgen onze koks de fijnste gerechten met steeds diverse suggesties aangepast aan het seizoen.

Oase Wellnes kiest resoluut voor de top kwaliteit dus tijfel niet en verwen uzelf. Wij staan garant voor een onvergetelijke ervaring alsook een verjongend, dynamish en tevreden gevoel


  • Beauty & Wellness

Stel een vraag