Over Sauna Lagoon

In Sauna Lagoon kunt u terecht in één van onze privé sauna's. Beide beschikken over verschillende faciliteiten en zijn prachtig ingericht. Sauna Lagoon werd met prachtige muurschilderingen omgetoverd in een exotische lagune. Sauna Zen kreeg dan weer een fantastische mozaïek die de perfecte achtergrond voor een paar uurtjes rust en ontspanning vormt.

Uiteraard kan u voor of na uw arrangement in de privé sauna in ons schoonheidssalon terecht voor een massage, schoonheidsbehandeling of zonnebank.

Bij de ultieme relaxbeleving hoort ook een heerlijke maaltijd: snacks en drankjes zijn in de privé sauna verkrijgbaar, voor een uitgebreidere maaltijd kan u (voor of na uw bezoek) in ons restaurant terecht.

Het is mogelijk om deze privé faciliteiten af te huren voor minstens 2u. U kunt met z'n twee reserveren, of voor meerdere personen (max. 12 personen).

Massages, schoonheidsbehandelingen en zonnebank ziijn eveneens mogelijk, meer info kunt u telefonisch verkrijgen via 02/759.81.96.

Het is mogelijk om deze privé faciliteiten af te huren voor minstens 2u. U kunt met z'n twee reserveren, of voor meerdere personen (max. 8 personen).


  • Privé Sauna

Stel een vraag